Over mij

Femke Aalst

Vanuit een persoonlijk ontwikkelingstraject ben ik in aanraking gekomen met Core Energetica. Ik merkte ik dat deze holistische en lichaamsgerichte benadering goed aansloot bij mijn visie op de mens en op helen. Gegrepen door de bijzondere impact van deze werkwijze op mijn eigen zijn, op mijn plezier en mijn kwaliteit van leven heb ik mijzelf verder verdiept in deze werkwijze. Op dit moment rond ik de 4-jarige beroepsopleiding tot core energetisch therapeut aan Nederlands Instituut voor Core Energetica af. 

Ik vind het als therapeut belangrijk om een veilige plek te creĆ«ren waarin mensen de toestemming voelen om volledig te zijn wie ze zijn en te voelen wat er gevoeld moet worden, zodat er ruimte is voor bewustwordingsprocessen, acceptatie, transformatie, verandering en heling. Als therapeut ondersteun ik graag mensen bij het vergroten van hun bewustzijn zodat ze zich levendiger en authentieker kunnen gaan voelen en hun energie, levenskracht en plezier weer kan stromen.

Naast mijn werk als core energetisch therapeut werk ik ook als orthopedagoog/GZ- psycholoog op een school voor speciaal basisonderwijs.